Ciao/pohoda/
:idea: Po dohode s mPershinge (jinde mrokar), který časově nestíhá, jsem si předsevzal zpracovat jeden společný adresář všech, kteří se nabídli do seznamu mPershingovi.
mrokar už mi svoji poslední verzi Zoznam tých, ktorí môžu pomôcť v núdzi poslal, tak zkontroluju všechny příspěvky ve vláknech věnovaných tomuto tématu na SF, SM i tady, které adresy v seznamu nejsou doplním a pak někde nasdílím ke kontrole správnosti,případně, kdyby někdo se svým uvedením nesouhlasil, tak ho smažu. :lol:
:oops: Do konce roku to chi mít v kupě, tak se těším co zas bude za diskuzi :wink:
Pro jednoduchost zůstaneme u Excelu, protože formát .XLS otevře snad každý :roll: a řadit a filtrovat v něm určitě taky :!:
Uvítám rady kam hotový adresář umístit, aby všichni mohli číst a stahovat, ale správa aby zůstala centralizovaná. :wink:
k tomu zoznamu (stará, neaktuální verze), co je tady nemám aktivní přístup a navíc ttím, že akové řešení nepovažuji za optimální řešení, neboť není vidět ze kdy je, ani nelze jednoduše zjistit nebyl-li od posledního stažení aktualizován
:idea: Mám stejnou ideu jako u Sdíleného kalendáře, že bude jeden pro všechny, ale kdo ví, třeba se najdou tací, co budou chtít mít "svůj" :wink:
P.S.: Autorská práva za nápad mPershingovi neberu, ale jinak bych chtěl, aby adresář sloužil všem :wink: